Forum

Trebam 40000 Eura

Ivan
 Ivan
(@Ivan)
Gost
Član: prije 4 godine
Objave: 3
Topic starter  

Trebam 40000 Eura. Rok otlate 48 mjeseci

Citiraj
Blazenka Savor
 Blazenka Savor
(@Blazenka Savor)
Gost
Član: prije 3 godine
Objave: 2

Postovani

Neophodn mi je posudba od 40000 eura

Razlog- velika ovrha ostala od pokojnog muza-blokiran racn 

Zatim adaptacija kuce -u jako losem stanju i pokric ratnih neurednosti Ako jste u mogucnosti mi dati takav kredit i promjeniti mi zivot, i ako moze otplata na duzi rok znaci 40000 eura, mjesecna rata 2000 eura uz vasu pripadajucu kamatu i rok od 180 njeseci, jedino tako mogu vratiti i naravno radi obostrane zastite potpis igovora kod javnog biljeznika-ja placam

Voljela bij novac na ruke kod javnog biljeznika radi vase zastite, a ja bih vam otplacivala opcom uplatnicom na vas racun.

U bankama ne mogu dobiti kredit zbog slabije kreditne sposobnosti i ne mogu dobiti toliki kredit koji trebam, jer ja sam spremna iz mirovine od 1500 HRK, svaki mjesecbizdvojiti za ratu 2000HRK, jer zivim sama i ostatak mi je dovoljan za moje potrebe

U nadi da shvacate situaciju- unaprijed zahvalna

Lp.

OdgovoriCitiraj
Blazenka Savor
 Blazenka Savor
(@Blazenka Savor)
Gost
Objave: 2

Postovani

Neophodn mi je posudba od 40000 eura

Razlog- velika ovrha ostala od pokojnog muza-blokiran racn 

Zatim adaptacija kuce -u jako losem stanju i pokric ratnih neurednosti Ako jste u mogucnosti mi dati takav kredit i promjeniti mi zivot, i ako moze otplata na duzi rok znaci 40000 eura, mjesecna rata 2000 eura uz vasu pripadajucu kamatu i rok od 180 njeseci, jedino tako mogu vratiti i naravno radi obostrane zastite potpis igovora kod javnog biljeznika-ja placam

Voljela bij novac na ruke kod javnog biljeznika radi vase zastite, a ja bih vam otplacivala opcom uplatnicom na vas racun.

U bankama ne mogu dobiti kredit zbog slabije kreditne sposobnosti i ne mogu dobiti toliki kredit koji trebam, jer ja sam spremna iz mirovine od 1500 HRK, svaki mjesecbizdvojiti za ratu 2000HRK, jer zivim sama i ostatak mi je dovoljan za moje potrebe

U nadi da shvacate situaciju- unaprijed zahvalna

Lp.

OdgovoriCitiraj
Anamarija
 Anamarija
(@Anamarija)
Gost
Objave: 1

Trebamo vasu  pomoć zamirzli su mi račun  ja sam u njemačkoj  

OdgovoriCitiraj
Josip Tavra